Musiki dernekleri duyurular, haberler

Musiki dernekleri tüm faaliyetlerini bu sayfadaki yorum bölümüne yazarak blogumuzda yayınlayabilirler. Bu sayfa gerek yurtiçindeki gerekse yurtdışındaki tüm musiki çalışmalarına açıktır. 

 

Amatör Sesler


Mustafa Kemal Paşa Belediye Korosu Konseri

14 yorum:

  1. 7 Haziran 2013 Cuma gecesı Kozi kultur merkezı AYŞE SAĞYAŞAR HALK BANKASI KOROSU 18 HAZIRAN SALI GECESI BAĞLARBAŞI KULTUR MERKEZİ AYŞE SAĞYAŞAR TSM DERNEGI BAHAR ŞARKILARI KONSERİ

    YanıtlaSil
  2. Ordu Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Sanat Koroları Türk Sanat Müziği Topluluğu’nun hazırladığı 1 bölümlük (63 dakika) SADETTİN KAYNAK konserimiz 14 Haziran 2013 Cuma akşamı saat 20:30 da ORDU KÜLTÜR SANAT MERKEZİ- Büyük Salonda olacaktır, tüm musiki sever dostlarımız davetlidir. (Giriş ücretsizdir) Bilgi için: Akif BAYAZIT akbay52@hotmail.com

    YanıtlaSil
  3. Bahçelievler Belediyesi Türk sanat müziği korosu olarak her hafta pazartesi veperşembe günleri çalışmalarımız devam etmektedir. Her ayın son Pazar günü konserlerimiz (bir makam veya bir besteci) devam ediyor. Haziran ayı konserimiz 17 haziran 2013 tarihinde saat 20.00 de Bahçelievler belediyesi Nurettin Topçu sahnesindedir.

    YanıtlaSil
  4. Konser Duyurusu Şef Gökçe ERİŞ yönetiminde 2006 Yılında kurulan Adalet Bakanlığı İzmir Adliyesi Türk Sanat Müziği Korusu Hakim, Savcı, Yazı İşleri Müdürü, Katip, İnfaz Koruma memurlarından oluşmakta olup 18/06/2013 günü saat 20.00 de İzmir AKM' Yunus Emre Salonunda Yaz Konserini verecektir. Konsere Konut Sanatçı Muhammed Emin AYAZ katılacaktır. Tüm müzikseverleri konserimize bekliyoruz. İZMİR ADLİYESİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ NURDAN ŞAHİN AKDEMİR.

    YanıtlaSil
  5. Kocaeli Yahya Kaptan emekliler korosunun 19 Haziran Çarşamba akşamı Türk Müziği konseri icra edilecektir.

    YanıtlaSil
  6. KİLİS MUSİKÎ DERNEĞİ TSM korosu, İL SPOR MÜDÜRLÜĞÜ'nün yeni binasında her cumartesi saat 13.00'te çalışmalarına başlamıştır. İlgilenenlere duyurulur!

    YanıtlaSil
  7. ŞEF AYDIN TEKİNDOR YÖNETİMİNDE ÇANAKKALE TSM KOROSU HAZİRAN 2015 KONSER ÇALIŞMALARINA DEVAM ETMEKTEDİR :

    YanıtlaSil
  8. Çukurova öğretmenler korosu mayıs ayındaki "Bahar konseri"için çalışmalarını sanat aşkıyle bir araya gelmiş değerli üyeleriyle,keyif ve neşe içerisinde sürdürmektedir.Tüm sanatsever dostlarımızı konserimize bekliyoruz.

    YanıtlaSil
  9. yalova musıki derneği her pazartesi ve perşembe çalışmalarını davem ettirmektedir.
    Ayrıca derneğimizin dershane bölümünde müzik eğitimi de verilmektedir
    her yıl düzenli olarak konserlerimiz olur,bunun yanısıra hayvanları korumak,diyaliz merkezi ve huzur evi gibi yerlere yardım konserlerimizde olmaktadır.

    YanıtlaSil
  10. Bizim Rumeli Derneği Türk Müziği Topluluğu olarak çalışmalarımız ; Zeytinlik Mahallesi Cumhuriyetçi Sokak No: 22 Kat:2 Bakırköy de Şef Nilgün Güler yönetiminde salı, cuma ve cumartesi günleri 14.00 17.00 arasında devam etmektedir.
    Bilgi için Ali MUŞTU 05327184151

    YanıtlaSil
  11. tosya musiki derneği her çarşamba türk halk müziği ve her cuma türk sanat müziği olarak çalışmalarımız devam etmektedir. saz ses ve dinleyici olarak herkese açıktır.

    YanıtlaSil
  12. UŞAK NEVA MUSİKİ DERNEĞİMİZ 9 EYLÜL 2015 TARİHİNDE KURULMUŞTUR. O TARİHTEN BERİ TÜRK SANAT MUSIKİSİ DALINDA ÇALIŞMALARINA DEVAM ETMEKTE OLUP; MERKEZİ ANKARA'DA BULUNAN TÜMFED(TÜRK MUSIKİSİ FEDERASYONU) ÜYESİDİR. 4 MART 2020 TARİHİNDE UŞAK ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİNDE KONSERİMİZ VARDIR. DERNEĞİMİZ PERŞEMBE AKŞAMLARI ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRMEKTEDİR. ÇALIŞMALARIMIZ HERKESE AÇIKTIR.
    UĞUR YILDIRIM
    UŞAK NEVA MUSIKİ DERNEĞİ BAŞKANI

    YanıtlaSil
  13. T.C. Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Klasik Türk Müziği Korosu http:www.bodrumkoro.org
    1993 yılında kurulan derneğimizin Klasik Türk Müziği Korosu tarafından 2002 yılından bu yana gerçekleştirilen konser kayıtları ve 500 ün üzerindeki esere ait ses eğitim ve notaları yukarıda belirtilen web sitemizde mevcuttur.
    Derneğimize Koromuza ve Musikimize dair bilgi almak isteyen ve İlgi duyan tüm saygıdeğer musikişinas dostlarımıza saygı ile duyururuz. Dernek Yönetim Kurulu
    Nitelikli

    YanıtlaSil
  14. https://www.youtube.com/watch?v=riCGH2LSmD4&t=33s

    YanıtlaSil

Sitemizi geliştirebilmemiz için YORUMUNUZ önemlidir. Sitede olmasını arzu ettiğiniz eserleri ilgili makamın olduğu sayfaya yazarsanız eklemeye çalışırız. Yorum yazarken lütfen Türkçe kullanımı konusunda hassas olunuz. Çalışmayan videoların altına not yazarsanız düzeltebiliriz. Sitemizi beğendiyseniz lütfen Facebook, Twitter gibi ortamlarda paylaşınız.