Nikriz Sirto

Nikriz Sirto
Nikriz Sirto
Nikriz Sirto
Beste: Tanburi Cemil Bey
Makam: Nikriz
Usûl: Nim Sofyan

İcra Edenler:
Kânun: Dror Shemesh
Ritm: Noa Vax
Ud: Yaniv Taichman

5 yorum:

  1. Sayın yetkili,videodaki eser acaba Nikriz Longa mı olmalıydı?Eser ile nota uyuşmuyor.Bilgilendirirseniz sevinirim.Teşekkürler...

    YanıtlaSil
  2. Sayın Defne, bu eser bazı kaynaklarda Nikriz Sirto, bazı kaynaklarda ise Nikriz Longa olarak geçiyor. Nota bir dalgınlık sonucu yanlış girilmiş, uyarınız için teşekkür ederiz. Nota düzeltildi.

    YanıtlaSil
  3. Sayın yetkili,bu güzel blog için sizi candan kutluyorum.Müziğimiz,karşılık beklemeksizin yapılan böyle özverili çalışmalarla büyük kitlelere ulaşacaktır.Güzel icraları ve doğru notaları aynı anda bulmak,biz amatör müzisyenler için çok büyük bir kolaylık. Sonsuz teşekkürlerimle,selam ve saygılar...

    YanıtlaSil
  4. Üçüncü satır son ölçüdeki bakiye si bemol hatalı.Bir komalık bemolün devamı gerekir..Böyle hatalı notalar müziğimize çok büyük zarar vermekte..bilginize..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sayın SinanErdemsel

      Uyarınız için teşekkür ederiz. Doğru nota sizde varsa gönderebilirseniz yayınlamak isteriz.

      Saygılarımızla

      Sil

Sitemizi geliştirebilmemiz için YORUMUNUZ önemlidir. Sitede olmasını arzu ettiğiniz eserleri ilgili makamın olduğu sayfaya yazarsanız eklemeye çalışırız. Yorum yazarken lütfen Türkçe kullanımı konusunda hassas olunuz. Çalışmayan videoların altına not yazarsanız düzeltebiliriz. Sitemizi beğendiyseniz lütfen Facebook, Twitter gibi ortamlarda paylaşınız.