Hicaz Oyun Havası (Şükrü Tunar)


 Hicaz Oyun Havası (Şükrü Tunar)
Hicaz Oyun Havası
Hicaz Oyun Havası

Hicaz Oyun Havası
Beste: Şükrü Tunar

3 yorum:

  1. eliniz dert görmesin cok güzel,sadece bazi el yazimi notalarda notanin yeri konusunda kuskuya düsüyorum,örnek 2 lik nota re cizgisindemi yoksa mi demi,tam belirli degil,elimde hic döküman yok bilmiyorum,ama ona ragmen mükemmel.sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Nekadar mükemmel akıcıve etkileyici bir eser.Şükrü Tunar Hocam gibi insanlar gerçek sanatçılardır ve asla yerleri doldurulamaz.Böylesine etkileyici ve kalıcı eserleri yaratmak her sanatcıya nasip olmamaktadır.Eser kadar TRT Halk Dansları topluluğumuzda başarılı. herkese sağlık mutluluk ve sevgi yüklü Müzikle dolu uzun yıllar dilerim.Lütfen bu Nadide Eserlerimize sahip çıkarak onları çocuklarımıza sevdirelim.Saygılarımla,Tevfik Kuzu

    YanıtlaSil
  3. ALTTAN DÖRDÜNCÜ SATIRDA BİR ÖLÇÜ EKSİK GİBİME GELDİ. EMEĞİ GEÇENLERİN DİKKATİNE TEŞEKKÜRLERİMLE.....

    YanıtlaSil

Sitemizi geliştirebilmemiz için YORUMUNUZ önemlidir. Sitede olmasını arzu ettiğiniz eserleri ilgili makamın olduğu sayfaya yazarsanız eklemeye çalışırız. Yorum yazarken lütfen Türkçe kullanımı konusunda hassas olunuz. Çalışmayan videoların altına not yazarsanız düzeltebiliriz. Sitemizi beğendiyseniz lütfen Facebook, Twitter gibi ortamlarda paylaşınız.