Ömrümüzün son demi sonbaharıdır artık

Ömrümüzün son demi son baharıdır artık
Ömrümüzün son demi son baharıdır artık

Ömrümüzün son demi son baharıdır artık
Maziye bir bakıver neler neler bıraktık
Küserek ayrılırsak olur inan ki yazık
Maziye bir bakıver neler neler bıraktık.

Beste: Selâhattin Altınbaş
Güfte: Orhan Arıtan
Makam: Hüzzam
Usûl: Düyek
Seslendiren: Hüdai Aksu

6 yorum:

  1. Emeğiniz için çok teşekkür edrim...Ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
  2. Bu Hüzzam şarkı rahmetli Selahattin Altınbaş üstadımızın en bilinen eserlerinden biridir.Makamın adı üzre zaten hüzünden gelmektedir.Orhan arıkanın 24 kelimelik şahane şiirinden bizim gibi sanat aşıklarına yıllar boyu bıkmadan usanmadan hayranlıkla dinlenecek büyük bir eser yaratan ,77 şarkısı ve 3 saz eseri bulunan Selahattin Altınbaş hocamızı minnet,şükran ve rahmetle anıyoruz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selahattin hocamızı rahmetle anıyorum.

      Sil
  3. Benim gibi sanat müziğine gönül verenler için bulunmaz bir hazine yaratmışsınız.. Ellerinize ve emeğinize sağlık.... Başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nur içinde yattın bu güzel eser hiç olmeyecek elinize sağlık Ustad

      Sil
  4. Hollanda Tsm korosuna yeni başladım ve bu inanılmaz muhteşem sayfaları buldum ..Emek veren ve verenlere sonsuz teşekkür ederim....Başarılarınız daim olsun inşallah..Saygı ve sevgiler...

    YanıtlaSil

Sitemizi geliştirebilmemiz için YORUMUNUZ önemlidir. Sitede olmasını arzu ettiğiniz eserleri ilgili makamın olduğu sayfaya yazarsanız eklemeye çalışırız. Yorum yazarken lütfen Türkçe kullanımı konusunda hassas olunuz. Çalışmayan videoların altına not yazarsanız düzeltebiliriz. Sitemizi beğendiyseniz lütfen Facebook, Twitter gibi ortamlarda paylaşınız.